Wie zijn we

Garage Hofmans-Van Hoorick is een familiebedrijf dat jong enthousiasme en ondernemerschap koppelt aan meer dan 30 jaar ervaring en expertise.

Samen vormen wij een dynamisch en toegewijd team dat klaar staat om jou persoonlijk verder te helpen.

Zo maken wij het verschil!


Maak kennis met de geoliede machine van garage HvH:

Tom

Zaakvoerder
‘Het moet vooruit gaan’

Tom is medeoprichter en zaakvoerder van garage HvH. Alles is passie: de relatie met klanten en leveranciers, de omgang met de medewerkers, de diensten die we verlenen,… Hij waakt over zijn werknemers en zorgt ervoor dat we graag en goed werken bij garage HvH.

Greta

Boekhouding & personeelszaken
Toms zorgvuldige rechterhand

Greta is onze rots in de branding. Sinds 1985 weet ze haar mannetje te staan als verantwoordelijke van het personeel en administratie. Ze is de vertrouwenspersoon, de moeder van de groep. Ze zorgt voor de boekhouding, lonen, veiligheid op het werk, ...

Eric

Zaakvoerder en werkplaatsverantwoordelijke
Gedreven in alles wat hij doet

Eric is de olie die onze motor doet draaien. Zijn tomeloze inzet en energie zijn een inspiratie voor het hele team. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller is hij een vat vol kennis en vaardigheden.

Patrick

Receptie en verkoop
De grote duizendpoot

Patrick lijkt vaak meer dan twee handen te hebben… Hij is de onmisbare schakel tussen jou en onze mechaniekers. Hij staat garant voor een goede opvolging en zorgt dat jouw wagen op het afgesproken tijdstip klaar staat voor afhaling. Duiken er toch problemen op? Geen zorgen, Patrick lost het op met de glimlach.

Bruno

Master technieker
Een oog voor detail

Bruno verdiende zijn sporen als mastertechnieker bij achtereenvolgens Mercedes en Audi en is nu een heel waardevolle schakel in ons team. Niets ontsnapt aan Bruno’s aandacht. Dankzij zijn Deutsche Gründlichkeit wordt jouw wagen in topconditie afgeleverd!

Yannick

Master technieker
Doortastend en altijd op zoek naar nieuwe kennis

Yannick is de nieuwste toevoeging aan het HvH-team. De voorbije jaren heeft hij expertise opgebouwd in Oosterse merken waaronder Mitsubishi, Suzuki en SsangYong. Zijn doe-mentaliteit en leergierigheid vormen een grote meerwaarde binnen onze dynamische ploeg.

Sino

Technieker
Klaar om onze werkplaats te veroveren!

Onze goedlachse Sino is de benjamin van onze ploeg. Hij staat te popelen om kennis en ervaring op te doen van de ervaren rotten van de bende.

Nico

Carrossier
De Picasso van de bende

Met meer dan 20 jaar ervaring in de carrosseriewereld bij Skoda, Volkswagen en BMW is Nico de expert als het op schadeherstel aankomt. Hij zorgt ervoor dat je wagen terug als nieuw wordt afgeleverd na een schadegeval. Met zijn goedlachse persoonlijkheid draagt Nico meer dan zijn steentje bij aan de gemoedelijke sfeer bij garage HvH.

0